Volumul Preparate la microunde care contine o multime de retete savuroase va invata sa folositi la maximum potentialul cuptorului cu microunde! Prepararea mancarurilor cu ajutorul cuptorului cu microunde este in prezent tot mai raspandita datorita faptului ca putem pregati feluri gustoase intr-un timp foarte scurt. Acest aparat electrocasnic indispensabil in fiecare bucatarie moderna permite realizarea […]

Add To Cart

Preparate la microunde

00

Volumul Preparate la microunde care contine o multime de retete savuroase va invata sa folositi la maximum potentialul cuptorului cu microunde! Prepararea mancarurilor cu ajutorul cuptorului cu microunde este in prezent tot mai raspandita datorita faptului ca putem pregati feluri gustoase intr-un timp foarte scurt. Acest aparat electrocasnic indispensabil in fiecare bucatarie moderna permite...

Volumul Preparate la microunde care contine o multime de retete savuroase va invata sa folositi la maximum potentialul cuptorului cu microunde! Prepararea mancarurilor cu ajutorul cuptorului cu microunde este in prezent tot mai raspandita datorita faptului ca putem pregati feluri gustoase intr-un timp foarte scurt. Acest aparat electrocasnic indispensabil in fiecare bucatarie moderna permite realizarea celor mai variate retete mai ales daca se combina cu metodele gatitului traditional. Unul dintre primele avantaje ale gatitului la microunde este acela al rapiditatii timpul necesar fiind redus cu aproape 90%. Intr-o societate din ce in ce mai grabita in care fiecare minut este pretios cuptorul cu microunde reprezinta un instrument comod pentru cei care nu au suficient timp pentru gatit dar nu vor sa renunte la placerea oferita de o masa buna. Prin folosirea cuptorului cu microunde se evita raspandirea mirosurilor obisnuita in timpul gatitului traditional care poate genera situatii neplacute. Rezulta ca prepararea mancarurilor la microunde este sanatoasa naturala si dietetica. In acelasi timp procesul fiind foarte rapid se evita pierderea vitaminelor si a sarurilor minerale mentinandu-se intacte toate proprietatile fundamentale ale alimentelor. Cantitatea de grasimi folosite poate fi redusa cu usurinta fara ca acest lucru sa afecteze gustul mancarurilor. Cea mai frecventa intrebuintare a cuptorului cu microunde este fara indoiala aceea de a incalzi mancaruri gata preparate. In realitate alimentele nu se incalzesc pur si simplu ci se regenereaza datorita procesului de reincalzire interna care activeaza grasimile si lichidele din preparatele respective.

Editura: Adevarul